sábado, 31 de mayo de 2014 IRON MAN

Iron Man (home de ferro) és un superheroi que apareix en els còmics publicats per MARVEL Còmics. Aquest personatge de ficció va ser creat pel guionista i editor Stan Lee, desenvolupat pel guionista Larry Lieber i dissenyat pels artistes Don Heck i Jack Kirby. Va fer la seva primera aparició a Tales of Suspense #39 (març de 1963).
El personatge ens situa en el multimilionari Tony Stark quan es vesteix amb la seva armadura vermella i daurada, d'una tecnologia molt avançada que incorpora armes de foc i que li permet volar. Iron Man va ser el creador de l'equip de superherois anomenat els Venjadors.
La història explica que el multimilionari és ferit per una bomba i segrestat a un desert perquè un grup de ganggsters vol que el Tony remodeli les armes de foc de la seva pròpia empresa ( indústries Stark) , per escapar-se d'aquest, construeix una poderosa armadura que porta  moltes de les armes que ha creat la seva indústria, juntament amb alguns dispositius tecnològics de la seva inveció. Posteriorment utilitza aquesta armadura per protegir el món amb el nom d'Iron Man.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario